Spenóttal töltött csirkemell

A spenóttal töltött csirkemell remek választás tömegnövelő és szálkásító időszakban egyaránt. Barna rizzsel tálalható.

Mire lesz szükségünk:

  • csirkemell filé
  • zsírszegény szeletelt sajt
  • spenót
  • bors

Elkészítés:

  • A húst fölszeleteljük vagy igény szerint vékonyra klopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük
  • A spenótot kiolvasztjuk, ha friss, akkor apró szeletekre vágjuk, kipréseljük belőle a vizet
  • A húsra teszünk egy szelet zsírszegény sajtot, és erre pedig spenótot. Kis szeletek esetén erre ráhelyezünk még egy kisebb szelet húst, majd fogpiszkálókkal összetűzzük.
  • Kevés kókuszzsírban vagy olívaolajban kisütjük. 

Elkészítési idő: kb. 25-35 perc